Antena Căutare

VIDEO! Mircea Badea analizeaza traficul din Bucuresti

In cea mai recenta emisiune „In Gura Presei”, Mircea Badea a vorbit despre ingreunarea circulatiei dintr-o intersectie bucuresteana din cauza lipsei unui semafor.

Realizatorul TV considera inadmisibila situatia in care se afla soferii din Bucuresti care sunt nevoiti sa stea blocati in trafic pentru ca autoritatile nu reusesc sa monteze un semafor intr-o zona in care se efectueaza lucrari.

Mircea Badea crede ca politistii sunt de vina pentru aceste neplaceri.

„Un sfert din Bucuresti este blocat pentru ca voi, fie ca sunteti boschetari, adica oamenii legii care stau in boscheti, sa nu cumva sa depasim viteza legala, nu va aflati in intersectie, unde, ce sa vezi, nu merge semaforul. Unde nu merge semaforul? Va spun eu. In intersectia dintre Splaiul Unirii si Mihai Bravu. Acolo, uneori, rareori, e cate un om al legii care nu are mare lucru de facut."

Mircea Badea a sesizat de o luna lipsa semaforului si nu poate intelege de ce este atat de dificila montarea lui.

"In Romania nu putem avea semafor intr-o intersectie pentru ca e greu. Trebuie sa fi trimis deja rechete pe Luna ca sa fii in stare sa pui semafor intr-o intersectie."

Inceputul de saptamana vine cu temperaturi scazute in toata tara. Vezi prognoza pe trei zile!... VIDEO! Incendiu la cinci locuinte din Sacele: 15 persoane au fost evacuate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x