Antena Căutare

VIDEO! Mircea Badea: "Cand primesc amenintari cu moartea, rad"

Mircea Badea afirma ca este amenintat cu moartea in fiecare zi, dar nu are nicio problema legata de asta, ci chiar se distreaza pe seama avertizarilor.

"Bai ghici ce, nu a indraznit nimeni nici sa imi dea un spit in fund. Bine, ar fi bine nici sa nu indrazneasca, pentru ca dupa aia, fara sa amenint pe nimeni o sa lovesc. Bine, ar fi bine nici sa nu ameninti pe cineva, pentru ca oricum mi se pare stupid sa ameninti pe cineva, ce rost are sa-i spui ce o sa-i faci?", s-a intrebat retoric Badea.



Realizatorul a discutat despre amenintari in contextul in care presedintele CNA s-a plans de presiune din partea anumitor grupuri si chiar de amenintari cu moartea inaintea pronuntarii intr-un caz.



Foto:A1.ro

Linia de metrou Eroilor-Drumul Taberei ar putea fi extinsa pana in Prelungirea Ghencea... A crescut numarul turistilor straini sositi in Romania. Scadere la plecarile in alte tari ale vizitatorilor romani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x