Antena Căutare

VIDEO! Mircea Badea: "Daca tot e calificat Boc ca lopatar de ce sa il faci premier?"

Mircea Badea a comentat in ultima emisiune "In Gura Presei" ninsorile abundente din tara si situatiile in care oamenii au ramas sinistrati pe drumuri.

"Eu nu am inteles de ce oamenii aia nu au tirat-o pe jos. Am inteles ca e viscol crancen, dar si sa stai 14 ore intr-o masina? Imi bagam picioarele in ea de masina si lasam un bilet in geam. Sunati-ma prin iunie sa vin s-o iau daca mai e cazul.[...] Aveau astia senzatia ca le fura masinile? Pe unde? Ai ca aia care aveau marfa in masina mai inteleg", a comentat Badea.



Realizatorul a povestit cum un sinistrat si-a parasit masina si a mers 18 kilometri pe jos.

"Bai mergeam 3 kilometri in maini daca era. [...] Exista specia aia 'eu nu mai uit la televizor, eu sunt miezul din dodoasca' si pe urma zic aoleu, aoleu ce mi se intampla! Bai stia cam ce li se intampla, dar nu prea le pasa. Pai cum bai eu mi-am pus "cauciusce" de iarna si am BMW", a mai spus Mircea Badea.

"Tu-ti dai seama cat a dat la lopata premierul Japoniei ca sa faca strada asa. Bocasan, ia uite prietene! Tu-ti dai seama cat a dat japonezu lor la lopata? [...] Sigur ca nu puteai sa faci soseaua bec, dar sa ramana triliarde de oameni pe strazi fara niciun fel de ajutor la aceste temperaturi pentru atatea ore, cred ca puteai sa faci ceva", a comentat ironic Badea.

Badea a comentat si prezenta lui Emil Boc pe A1, cand a mers sa dea zapada cu o lopata.

"Se simte Boc barbat si spune, o lopata mica aveti? A venit Boc si a zis da-mi mie lopata aia ca o-i fi obosit. Si a dat zapada de pe Q7, atunci mi s-a parut corect. Ma gandeam ca o fi al doamnei Udrea. Uite-l ma pe Dorel, ma! Zi tu ca asta nu e Dorel? Cum da el la lopatica. Daca tot e lopatar sa se tina de treaba. Daca tot e calificat ca loptar si cosas de ce sa il faci prim ministru? Sa privezi tara de un super cosas vara si de un mega lopatar iarna, de ce? I-ai stricat cariera ma. Poate el ajungea cel mai prestigios lopatar al Romaniei. De cati euro o fi dat Boc zapada?", a incheiat Badea.



Foto: A1.ro

CFR: Trenurile spre Constanta circula pe rute deviate, zona Sarulesti nu a fost inca eliberata... Cod galben de viscol, in Constanta si Tulcea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x