Antena Căutare

VIDEO! Mircea Badea: "Din ce bani s-a facut cheful de la Busteni cu Jeffrey Franks?"

Mircea Badea a comentat in emisiunea "In Gura Presei" "chiolhanul" la care a particapat Jeffrey Franks la Busteni, in weekend.

"Daca ati observat domnul Jeffrey Franks dantuia cu seful Fiscului din Romania. Faceau hora, la Busteni. Asta e de bine, a? "Din ce bani s-o fi facut cheful asta de la Busteni?", s-a intrebat Badea.



Mircea Badea a comentat si verdictul in cazul lui Adrian Nastase, care a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul Trofeul Calitatii.

"Inalta Curte de Casatie si Justitie a zis sa faca Nastase Adrian parnaie. UUooo! Cine era cel mai arogant din tara, oglinda oglinjoara? Bine ca din 2004 a venit Basescu si a batut orice fel de record in domeniu. [...] Care era de fapt problema? Ca Bruxelles are nevoie de rezultate spectaculoase in lupta impotriva coruptiei si dupa aia si Basescu are si el nevoie de victoriile lui. Sunt mai multe stele care se aliniaza. [...] Cred ca sistemul condus de Nastasa a fost unul cu accente mafiote, ca nu a fost nici pe departe un "alb-ca-zapadic"", a comentat Badea in stilul caracteristic.

"Dosarele lui Nastase sfideaza buna logica. E unul cu 1000 si ceva de martori, nu exista asa ceva. Asta cu trofeul calitatii este si cel mai penibil. [...] Nu sunt fericit cand justitia mimeaza ca isi face treaba", a incheiat realizatorul.



Foto: A1.ro

Hacker roman, arestat pentru atacarea Pentagonului si a NASA... Perchezitii in Capitala: Vizat, un grup specializat in spargeri de locuinte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x