Antena Căutare

VIDEO! Mircea Badea: “Eu cand plec in strainatate nu zic niciodata ca sunt roman”

Mircea Badea spune ca nu se recomanda niciodata ca roman cand merge in strainatate, dupa ce Ministrul francez de Interne a spus ca majoritatea furturilor din capitala Frantei sunt comise de romani.

"In Paris, 80% dintre furturi sunt comise de minori romani", a spus Claude Gueant.

''Perfect, eu zic ca am pus-o, suntem tari. Altfel noi vrem in Schengen", a comentat ironic Badea declaratia lui Gueant.

Oficialul a mai spus ca vrea sa reduca numarul de infractiuni in Franta si sa creasca numarul imigrantilor ilegali repatriati.

''Eu ti-am zis, daca mai plec prin strainatate eu nu zic ca sunt roman niciodata. La hotel, la astea, cu pasaportul poate. Ca nu vreau sa-mi stric vacanta.''

"Daca plec spun ca sunt din Rusia. Il iau pe un prieten cu mine care stie rusa. Daca zici ca esti american, nu par prea interesati. Cand zici oriunde in Europa ca esti din Rusia toti zic sa traiti. Plus ca in Europa nu vorbeste nimeni engleza. In Anglia doar'', mai spune realizatorul.

Ministerul francez de Interne a mai spus ca are ca obiectiv 28.000 de plecari ale imigrantilor romani si ca va actiona impreuna cu autoritatile de la Bucuresti pentru a lupta impotriva acestei decvente pe orase si retele de tip mafiot.

Badea a comentat ironia declatiile oficialului francez.

"A, zi ma asa. Cu Igas? Deci francezul impreuna cu Igas vor actiona. Il stiti pe Igas?! Ala care nu stie sa vorbeste. Un fel de EBA (n.r - Elena Basescu) de sex masculin".

Vezi mai jos tot ce a zis Badea in emisiunea In Gura Presei!




Ministrul francez de Interne: Peste 80% din furturile din Paris, comise de minori romani

Bistrita Nasaud: Un preot a murit curentat in duminica Rusaliilor... Ploi pana miercuri, temperaturi de peste 30 de grade in weekend. Vezi prognoza!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x