Antena Căutare

VIDEO! Miron Cozma, implicat intr-un incident cu fortele de ordine, la manifestatiile de Ziua Marinei

Scandal la manifestatiile de Ziua Marinei, la Constanta. Fostul lider al minerilor, Miron Cozma, a fost implicat intr-un incident cu fortele de ordine, informeaza Antena3


Liderul revolutionarilor constanteni a fost transportat la spital, dupa ce i s-a facut rau in urma incidentului.

Fostul lider al minerilor Miron Cozma si liderul revolutionarilor constanteni au fost indepartati de jandarmi de pe faleza Cazinoului din Constanta, dupa ce au vrut sa protesteze prin portavoce fata de presedintele Traian Basescu, strigand "Jos Basescu", informeaza Mediafax.

Ei au fost scosi afara din multime de catre jandarmi, liderul revolutionarilor constanteni, Mavrodin, caruia i s-a facut rau, avand nevoie de ingrijiri medicale. Pana la sosirea ambulantei, liderul revolutionarilor a fost intins pe jos si stropit cu apa.

Incidentul s-a produs in timp ce ministrul Apararii Nationale, Gabriel Oprea, sustinea un discurs.

Un incident similar a avut loc cu o zi in urma, cand ceremonialul de depuneri de coroane organizat de Fortele Navale cu ocazia Zilei Marinei, la Monumentul "Crucea Marinarilor" din Constanta, a fost perturbat de reprezentantii revolutionarilor, care, suparati ca nu au fost inclusi in program, au aruncat in mare coroana pe care o pregatisera.

Manifestarile prilejuite de sarbatorirea Zilei Marinei, la 151 de ani de la infiintarea Fortelor Navale Romane moderne, au inceput in jurul orei 10.00, atunci cand oficialitatile au fost intampinate de garda de onoare si de muzica militara.

Peste doua milioane de romani isi sarbatoresc onomastica de Sfanta Maria Mare... Iasi: tata si fiu, impuscati in urma unui conflict cu un vecin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x