Antena Căutare

VIDEO! Mures: Un pensionar plateste un imprumut fals

Un pensionar din Mures trebuie sa isi petreaca timpul prin tribunale, desi nu a gresit cu nimic. Ba mai mult, autoritatile recunosc ca omul nu are nicio vina si totusi continua sa il taxeze. Pe numele barbatului a fost luat un imprumut de 21 de mii de lei, in baza unor acte false. Ca el mai sunt alti 70 de pensionari din Mures.

De ani buni, barbatul se lupta cu cancerul. Acum trebuie sa se lupte si pentru dreptate. Florea Farcas s-a trezit, peste noapte, dator vandut. Conform unui dosar de la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Mures, in 2008 ar fi solicitat un imprumut de peste 20 de mii de lei. Totul cu acte false.

Asta nu i-a oprit totusi pe oficialii Casei sa incerce sa isi recupereze datoria. Dar situatia s-a repetat si lunile urmatoare. Pana cand instanta va rezolva dosarul in cauza, angajatii Casei vor continua sa le opreasca oamenilor bani din pensii. Iar acest lucru se intampla cu toate ca acestia recunosc ca pensionarii nu au nicio vina.

Justin Bieber, tras pe dreapta de un politist... VIDEO! Fiul unui politist din Petrosani a batut un tanar cu bata pana l-a bagat in spital...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x