Antena Căutare

VIDEO! O strada din Arad, reabilitata la un pret triplu, arata ca dupa razboi

Este scandal in orasul aradean Lipova acolo unde o strada reabilitata din bani publici arata ca dupa razboi. Si asta la doar cateva luni dupa ce a fost data in folosinta. In timp ce unii acuza si altii se scuza, soferii si localnicii trag ponoasele.

Pare greu de crezut dar este o strada reabilitata. Cel putin pe hartie. Lucrarile au inceput in 2009 si s-au incheiat doi ani mai tarziu. Minunea a durat insa doar cateva luni.

Ca prin farmec, zona s-a deteriorat din nou. Asa ca autoritatile au apelat din nou la aceeasi firma. Una peste alta, metri intregi de carosabil au fost decopertati si lasati asa, iar strada arata acum ca dupa razboi.

Lucrarile, spun oamenii ar fi fost abandonate inca dinainte de Pasti. Zgomotul si vibratiile pe care le produc zi de zi masinile grele care trec prin gropi au devenit un cosmar pentru localnici.

Reprezentantii primariei spun ca firma ar trebui sa acopere craterele in urmatoarele trei saptamani. Pana atunci, insa pentru cei doi kilometri reabilitati, Primaria Lipova a platit peste 1,4 milioane de lei. Si daca suma nu va spune nimic aflati ca inspectorii Curtii de Conturi au o problema cu asta.

Au descoperit practic ca acest contract a prejudiciat bugetul cu 104.000 de lei. Primaria ar fi platit de trei ori mai mult fata de pretul pietei pentru piatra folosita in timpul lucrarilor. Potrivit deciziei Curtii de Conturi, Primaria Lipova ar trebui sa recupereze prejudiciul pana la sfarsitul acestei luni. In caz contrar, reprezentantii institutiei risca sa raspunda in fata legii.

VIDEO! Credinciosii galateni s-au strans in fata Catedralei Arhiespicopale... VIDEO! Evadare de sub ochii politistilor la Piatra Neamt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x