Antena Căutare

VIDEO! Oameni salvati cu elicopterul din mijlocul nametilor

Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (IGSU) a informat ca mai multe persoane care aveau nevoie urgenta de ingrijiri medicale au fost preluate cu elicopterele SMURD si ale MAI.

UPDATE! Barbat de 48 de ani salvat cu elicopterul in Targoviste

Un barbat de 48 de ani a fost nevoit sa astepte ore intregi ca vremea sa se linisteasca, sa poata primi ajutorul de care avea nevoie. Abia ieri, omul a putut fi transportat cu un elicopter SMURD de la Targoviste la Spitalul Floreasca din Capitala. Avea hemoragie interna.

In cursul zilei de vineri, elicoptere SMURD au zburat in localitatile Cotofanca si Galbinasi, din judetul Calarasi, pentru a prelua doua femei care au nascut joi, cu ajutorul moaselor, acestea fiind asistate telefonic de doctorul Raed Arafat si, respectiv, de o asistenta medicala.

Un elicopter al Inspectoratului General de Aviatie din cadrul MAI a adus la Bucuresti o femeie insarcinata, aflata in localitatea Budesti, judetul Calarasi, blocata de nameti. Iar un alt elicopter a preluat tot din judetul Calarasi, doi adulti si un copil, care aveau nevoie de ingrijire medicala.



Foto: Intactimages

Cod galben de viscol, in Constanta si Tulcea... Centura Bucuresti: 50 de puscariasi, scosi la deszapezire...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x