Antena Căutare

VIDEO! Odorheiu Secuiesc: Tineri snopiti in bataie in fata sectiei de politie

Scandal cu pumni si picioare la Odorheiu Secuiesc. Trei tineri au fost batuti fara mila de sapte indivizi, in plina strada.

Dupa ce au fost calcati in picioare, cei batuti s-au dus la politie pentru a depune plangere. Credeau ca acolo sunt in siguranta. Au fost batuti insa din nou de aceiasi agresori. Chiar in fata sectiei.

Cu o ora inainte de miezul noptii, tinerii se indreptau spre casa. In centrul orasului, se opresc cateva clipe. Un barbat se apropie de ei. Cateva secunde mai tarziu, alte sase persoane apar in spatele lui. Se duc tinta spre grup.

Initial, par sa discute. Isi arata insa repede adevaratele intentii. Cei trei incearca sa se retraga, dar liderul grupului incepe atacul. Se duce spre unul dintre tineri, dar este oprit. Dupa alte cateva secunde, incepe incaierarea generala.

Dupa ce au scapat din mainile agresorilor, tinerii s-au dus la politie. Acolo ii asteptau chiar atacatorii. I-au amenintat si le-au cerut sa retraga plangerea. Cei trei au refuzat insa. Pentru asta, au fost batuti, din nou, chiar in fata sectiei de politie.

Acum, victimele ii acuza pe agenti ca nu au intervenit.

Consiliul local va cere Ministerului de Interne sa supravegheze desfasurarea anchetei.

Regizorul Alexandru Tocilescu a incetat din viata... VIDEO! Vezi profilul spargatorului roman de case...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x