Antena Căutare

VIDEO! Ouale de gaini stresate, interzise in Romania ‎

De trei zile nu se mai pot comercializa oua care provin de la gaini stresate. Uniunea Europeana i-a obligat pe producatori sa le schimbe stilul de viata. Pe rafturile magazinelor gasim, in continuare, oua marcate cu cifra trei, dar produse in conditii mult mai bune.

S-au schimbat, practic, doar conditiile de viata ale gainilor. Mai exact, acestea sunt mai putin stresate, pentru ca nu mai locuiesc in custi inguste, ci in unele ceva mai mari, cu stinghii pe care sa se odihneasca, tocitoare de gheare si cuiburi.

Cu toate acestea, oamenii nu isi vor putea da seama daca ouale provin de la gaini stresate sau nu. Acestia vor trebui doar sa ii creada pe cuvant pe inspectorii de la Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) care asigura ca, in ultimele luni - noiembrie si decembrie - au facut controale la toate fermele.

Acestia au stabilit ca toate fermele care produc inca oua de la gaini stresate sa trimita marfa doar spre zona industriala si nu si spre cea comerciala.

Circulatia pe DN1 a vehiculelor cu masa peste 7,5 tone, restrictionata si in 2012... Patron atacat cu sabii in Iasi in noaptea de Revelion...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x