Antena Căutare

VIDEO! Pelerinaj in largul Dunarii inghetate: Sute de galateni isi risca zilnic viata

E un adevarat pelerinaj pe malul Dunarii dupa ce fluviul a inghetat complet la Galati. Sute de oameni merg zilnic ca sa admire spectacolul glaciar. Multi se aventureaza chiar in larg. Doar trebuie sa imortalizeze momentul si sa le arate tuturor. Putini constientizeaza ca sub ei, apa are cel putin 8 metri adancime iar gheata poate ceda oricand.

Domnul din imagine a venit tocmai de la Vaslui ca sa vada ce doar din povesti a mai auzit. La inceput i-a fost teama dar determinarea sotiei de a face fotografii pe Dunarea inghetata l-a motivat.

"Aventura" pe Dunare n-a tinut insa mult. Iar protagonistii nu s-au indepartat prea tare de mal. Tinerii nu sunt insa la fel de precauti. Au incredere in grosimea ghetii si se aventureaza pana la 30 de metri in larg.

Exista insa si situatii mai grave cand grupuri 10-15 persoane se aventureaza pe gheata. Iar multi dintre ei au copii in brate. Se bazeaza pe noroc, desi e vorba de viata lor.

Arges: Peste 100 de pacienti ai Spitalului de Psihiatrie, evacuati dupa izbucnirea unui incendiu... Maramures: Tren de persoane, blocat de avalansa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x