VIDEO! Petrecere tiganeasca in Arges, in curtea Consiliului Judetean. Romii s-au batut pe mancare

A fost festin regal ieri, in Arges. Dan Stanescu, autoproclamatul Rege al Tiganilor, si-a chemat ieri supusii la curte. Nu in propria curte, ci in cea a Consiliului Judetean. Teoretic, urma sedinta mare pentru ca romii sa o duca mai bine. Si macar pentru o seara au dus-o. Cu muzica, veselie, mici din belsug si multe sucuri. Or fi mergand micii cu bere, dar la casa regala nu se consuma bauturi alcoolice.

800 de rromi si 3000 de mici. Nimeni n-a stat "usor". Bataia pe un mititel a fost mare. Mai ceva decat pe un album cu manele a lui Nicolae Guta.

Oricum, selecta adunare nu venise pentru distractie. Teoretic, romii au fost chemati de rege in alte scopuri: pentru a face rost de un loc de munca. De la locuri de munca, s-a trecut repede la dans.

Petrecerea s-a terminat dupa cateva ore, cand istoviti si cu burtile pline, rromii s-au retras usor spre casa.Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

Parteneri
Ashley Graham a dansat în lenjerie intimă. Ce mesaj a vrut să transmită modelul plus-size
Modelul plus-size nu se sfiește să-și arate burtica de gravida. Ashley Graham a postat recent un videoclip în care a dansat în lenjerie intimă pentru a promova ideea acceptării de sine. De când a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, Ashley a părut mai fericită ca niciodată.
Catine.ro
Ultimele știri