Antena Căutare

VIDEO! Pitesti: Scandal de proportii la un cazino

163 de milioane de lei vechi au declansat un scandal de proportii la Pitesti. Banii au fost castigati de un impatimit al jocurilor de noroc la un cazino din oras. Dar norocul tanarului s-a transformat brusc in ghinion. Patronul a refuzat sa ii dea banii pe motiv ca a masluit aparatele. Nervos peste masura, omul s-a dus sa isi rezolve problema cu orice pret.



Barbatul i-a cerut tanarului sa revina in aceasta dimineata la cazino, pentru a ajunge la un consens. Tanarul a refuzat si a plecat sa se mai gandeasca. In acest timp, patronul nu a stat degeaba si a dat ordin angajatilor sa inchida cazinoul.

In momentul in care barbatul a ajuns in fata cladirii, o multime de oameni se stransese deja afara, cerandu-i acestuia sa-i dea banii tanarului. Ce s-a intamplat la negocierea dintre baiat si patron nu se stie inca. Ramane de vazut daca tanarul isi va primi sau nu banii.

FOTO! Katherine Jenkins, cu partile intime la vedere!... VIDEO! Un autocar cu 42 de copii a fost implicat intr-un accident de circulatie pe DN1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x