Antena Căutare

VIDEO! Politist, acuzat ca a batut si jefuit un barbat care ii datora tatalui sau 20.000 de lei

Un politist din Arges a uitat de lege in numele tatalui. Omul legii este acuzat ca a batut si jefuit un barbat care ii datora parintelui sau 20.000 de lei.

Politistul, impreuna cu tatal sau si un prieten, au batut mar un barbat care avea sa le dea de 3 ani 20 de mii de lei pentru niste cereale. Dupa ce au terminat cu pumnii, cei trei i-au golit barbatului buzunarele si i-au luat 9 mii de lei. Cei trei se pare ca s-au intalnit intamplator in fata unui bar din Slobozia chiar in seara de Sfantul Ion.

A talharit un barbat dintr-o localitate din Arges. Se pare ca argeseanul avea sa-i plateasca o datorie de 20 de mii de lei tatalui politistului de la care cumparase cereale. Cum banii de trei ani tot intarziau sa apara, politistul i-a pus gand rau barbatului. S-au intalnit intamplator pe o strada din Slobozia, in fata unui bar.

Cum politistul avea si ajutoarele cu el, tatal lui si un prieten, au sarit la atac. L-au batut cu pumnii si cu picioarele pe bietul barbat. Dupa aceea l-au scotocit prin buzunare si i-au luat acestuia 9 mii de lei. Barbatul a avut nevoie de 7 zile de spitalizare in urma atacului.

Politistul care are deja un dosar penal vechi de 1 an pentru luare de mita, risca acum ani grei de inchisoare pentru talharie.



Foto: Intact Images

Explozie la Spitalul Judetean din Targu Jiu. Nu au fost inregistrate victime... Incendiu puternic la biserica Sf. Pantelimon din Capitala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x