Antena Căutare

VIDEO! Potopul mătură tot în cale! Mai multe persoane au fost surprinse de viitură: ”Pur și simplu ne-a luat apa”

Mai multe persoane au fost surprinse de viitură pe un drum naţional din judeţul Tulcea, în timp ce se aflau în autoturisme. Oamenii au fost salvați de pompieri, iar două persoane care au suferit atac de panică au fost preluate de o ambulanţă.

Mai multe persoane au fost surprinse de viitură pe un drum naţional din judeţul Tulcea, în timp ce se aflau în autoturisme. Oamenii au fost salvați de pompieri, iar două persoane care au suferit atac de panică au fost preluate de o ambulanţă.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, miercuri seară, pentru salvarea mai multor persoane surprinse de viitură pe DN22 A, între localităţile Nicolae Bălcescu şi Ciucurova, acestea aflându-se în autoturisme.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o barcă, un ofiţer şi patru subofiţeri de la Staţia de pompieri Babadag, un autocamion de transport şi patru subofiţeri de la Detaşamentul de pompieri Tulcea.

Două persoane au fost preluate de o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă. care era în trecere, acestea acuzând un atac de panică.

Pentru evitarea producerii altor situaţii de urgenţă, sectorul de drum este momentan blocat, nefiind practicabil.

Anunț de ULTIMĂ ORĂ! Este COD GALBEN de INUNDAȚII pentru râuri din trei județe din România!... Un tânăr s-a electrocutat pentru că a vrut să facă un selfie original! Unde s-a gândit să se urce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x