Antena Căutare

VIDEO! Potopul s-a abatut asupra Romaniei. Zeci de localitati fara curent electric si culturi distruse de grindina

In aceasta dupa-amiaza, in portul Constanta, vijeliile au facut prapad. Vantul puternic a culcat la pamant doua macarale grele de cateva tone, ca si cum ar fi fost doua paie. A fost ca o continuare a serii de ieri, cind vremea rea a provocat pagube imense si in alte zone din tara. Au fost ploi, tunete, fulgere si au cazut bucati uriase de grindina in nord.












Bucurestiul, capitala apelor!

Bulevarde importante au devenit veritabile canale navigabile. S-a intamplat astazi in zona magazinului Titan.

Apa a massurat centimetri buni in inaltime, iar canalizarile s-au infundat. Sofatul a devenit mai degraba navigat, pentru soferii curajosi care nu se tem sa ramana blocati.

Daca pe bulevarde a fost prapad, nici in spatele blocurilor situatia nu a fost mai roz. Asa arata o parcare din sectorul 3. O barca ar fi mai utila pentru bucurestenii de pe Aleea Barajul Bicaz. Numele strazii pare predestinat. Apa de pe strada lor ar putea umple un baraj.

Zeci de straza din Capitala au fost inundate dupa ploile din ultimele ore.



Vaslui: 18 localitati au ramas fara curent

18 localitati din judetul Vaslui au ramas, sambata fara electricitate din cauza furtunilor si vijeliilor. Alte 49 de sate din aceeasi zona sunt nealimentate partial, informeaza Mediafax.

Astfel, conform Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, cele 18 localitati afectate se afla in zona de nord-vest a judetului, cele mai afectate fiind comunele Zapodeni, Stefan cel Mare, Rebricea si Tacuta.

Mai mult decat atat, alte 49 de localitati au zeci de cazuri de consumatori care nu beneficiaza de energie elctrica.

"Toate aceste defectiuni au aparut din cauza rafalelor de vant care au afectat retelele de transport a energiei electrice. Reprezentantii E.ON Moldova nu ne-au putut preciza in cat timp vor fi realimentate cele 18 localitati ramase complet fara curent ", a declarat, sambata, purtatorul de cuvant al ISU Vaslui, Radu Benchea.

Furnizorul de energie electrica E.ON Moldova avea in teren opt echipe de interventie, cu un numar total de 16 muncitori, care lucrau pentru remedierea defectiunilor.

IMAGINI SOCANTE! Accident teribil in Capitala: 5 oameni au fost raniti grav... VIDEO! Biserica a scos spre vanzare truse de inmormantare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x