Antena Căutare

VIDEO! Preot urmarit ca in filme de politia din Caras-Severin

Un preot din Caras-Severin a fugit, azi-noapte, de politie, ca dracul de tamaie. Fara sa aiba permis de conducere, preotul a plecat cu masina la drum, dar s-a rasturnat dupa cateva zeci de kilometri. Omul lui Dumnezeu nu s-a pierdut cu firea. A repus singur masina pe roti si si-a transportat la spital prietenul ranit in accident. Si ca sa scape basma curata, l-a convins apoi pe un consatean sa spuna ca victima s-a ranit singura, dupa ce a cazut de pe scuterul sau.

Desi primisera un pont conform caruia parintele isi parcase masina in curtea casei, agentii nu au putut sa verifice pentru ca nu aveau mandat de perchezitie. Asa ca s-au intors la locul accidentului ca sa continue masuratorile.

Ca o ironie a sortii, in acel moment a trecut din nou pe acolo parintele. Acum nu mai era sofer, ci pasager in masina unei cunostinte. Agentii i-au facut semn soferului sa traga pe dreapta si au inceput sa-l ia la intrebari pe preot.

La sectia de politie, parintele a dat nas in nas cu tanarul pe care l-a convins ca nu pacatuieste daca ii va minte pe agenti. Mai exact, l-a convins pe tanar sa le spuna politistilor ca victima nu a ajuns la spital in urma accidentului provocat de parinte, ci dupa ce a cazut de pe imprumutat de la el.

In cele din urma, tanarul a spus adevarul. Preotul este cercetat acum pentru conducerea unei masini fara permis, vatamare corporala grava si fuga de la locul accidentului. Barbatul ranit in accident a ajuns la spitalul de urgenta din Timisoara in stare foarte grava.

VIDEO! O magistrala de gaze a explodat in Ialomita... A murit Ioana Paunescu, fiica cea mare a poetului Adrian Paunescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x