Antena Căutare

VIDEO! Primarii marilor orase n-au gasit bani sa amenajeze locuri speciale pentru gratare

E bine ca avem o lege a picnicului, nu zicem ca nu. Dar ce facem cu ea? pentru ca locuri de picnic nu exista. Primarii marilor orase n-au gasit bani sa amenajeze locuri speciale pentru asa ceva.

Asa ca oamenii petrec tot pe unde stiu ei c-au mai fost. Ieri inspectorii de la Garda de Mediu le-au cam stricat distractia. Din fericire nu cu amenzi, ci avertismente si sfaturi.

Legea nu este insa pe placul tuturor. Ce farmec ar mai avea 1 mai, daca nu sunt incinse gratarele in mijlocul codrului, iar berea nu este racita in izvoarele repezi de munte.

Langa Iasi, nici n-a ajuns vestea ca nu mai e voie sa incingi carbunii oriunde gasesti un loc bun. Oamenii se plang insa ca autoritatile nu au amenajat astfel de locuri. La Cluj-Napoca, primaria nu a reusit sa identifice un teren in care sa amenajeze spatii pentru picnic, asa cum prevede legea.

Asa ca toti clujenii ies in vechile locatii. Asa ca inspectorii Garzii de mediu nu au trecut si pe la Cluj. S-au oprit insa in Bucuresti, acolo unde autoritatile au amenajat cateva locuri pentru gratare.

VIDEO! Carambol la o nunta din Resita: Sapte masini, implicate... Saptamana incepe cu temperaturi de pana la 32 de grade: Dupa 4 mai vin ploile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x