Antena Căutare

VIDEO! Principalul suspect in cazul crimei de la Oradea, prins

Un barbat de 35 de ani a fost impuscat in plina strada, marti dimineata, la Oradea. Suspectul principal in cazul crimei a fost prins la scurt timp de politia din localitate.

UPDATE! 11:07 Principalul suspect in cazul crimei de la Oradea, un cetatean italian, a fost prins, conform Jurnalul.ro

Cetateanul italian a fost prins la aproximativ 40 de kilometri de Oradea, in masina, asupra sa fiind gasita si arma. Mobilul crimei ar fi fost legat de o suma de bani pe care victima i-ar fi datorat-o cetateanului italian, afirma surse judiciare.


Medicii ajunsi la fata locului au incercat mai bine de 50 de minute sa-i salveze viata dar din nefericire acesta a decedat in scurt timp. Potrivit medicului, citat de Mediafax, victima era in stop cardio-respirator, avand leziuni grave la cap si la torace.

Barbatul a fost impuscat de mai multe ori cu o arma de vanatoare. Incidentul a fost anuntat la 112 in jurul orei 8.30, conform purtatorului de cuvant al Politiei Bihor, Alina Dinu.

"Prognosticul este retinut pentru ca victima se afla in stop cardio-respirator. A fost impuscat in mai multe segmente ale corpului, printre care cap si torace", a spus Hadrian Borcea, seful SMURD Bihor.



Foto: Captura Antena3

VIDEO! "Groapa Marianelor" in Pasajul Unirii: Zeci de roti de masina, distruse... Perchezitii in Ploiesti si Bucuresti: Vizata, o retea specializata in fraude financiare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x