Antena Căutare

VIDEO! Protest al preotilor din Salaj pentru ca nu si-au mai primit banii

E zarva mare la Episcopia Salajului. Preotii sunt revoltati pentru ca nu si-au primit salariile pe luna ianuarie. Banii au fost folositi pentru achitarea datoriilor la noul sediu al eparhiei. In total, peste 500 de mii de lei pentru finatarea unei constructii care presupune ridicarea unui apartament pentru episcop, dar nu si biserica.

Asa s-au trezit preotii in februarie fara bani. Stiau de decizia Episcopiei. Nimeni insa nu le-a cerut insa parerea. Unii ar fi vrut sa se opuna. Dar s-au temut de alte repercusiuni.

De cealalta parte, reprezentantii Episcopiei spun ca donarea salariilor a fost o simpla propunere pe care preotii au adoptat-o fara sa clipeasca. Ba mai mult, chiar Episcopul a fost cel care si-a donat primul salariul ca sa achite o parte din datoriile catre constructori si furnizorii de materiale.

Noul sediu al Episcopiei are 1.600 de metri patrati, birouri, parcare la demisol si un apartament pentru Inalt Preasfintia Sa. Desi preotii strang deja cureaua, cladirea va fi functionala abia peste trei ani.

Foto: Intact Images

Circulatie in conditii de ceata pe A2 si DN6... Avalansa la Cheia: Circulatia pe DN1 A, blocata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x