Antena Căutare

VIDEO! Razboi intre fiii si fosta sotie a pictorului Sabin Balasa, pentru averea artistului

Pictorul Sabin Balasa nu se odihneste in pace nici acum, dupa patru ani de cand nu mai este printre noi. Nici n-ar avea cum. Cei doi fii ai lui se lupta in continuare prin tribunale cu ultima sotie a artistului, pentru impartirea averii.

O casa in centrul Bucurestiului, pe Bulevardul Kiseleff, doua terenuri in Dambovita, o masina, mai multe obiecte casnice si o parte din cele 220 de tablouri, evaluate la circa 5 milioane de euro. Aceasta reprezinta miza razboiului dintre fii pictorului lui Sabin Balasa si fosta sotie.

Matei si Tudor Balasa su sustinut de la inceput ca ultima sotie a tatalui lor nu poate pretinde nimic din ceea ce i-a apartinut, cu atat mai putin vreo panza de-a artistului.

Cu toate acestea, judecatorii spun ca Melania Iordachescu are dreptul la 50.000 de euro, contributia ei la cumpararea bunurilor comune.

VIDEO! Scandal cu mascati la o biserica din Ialomita. Localnicii au sarit sa isi apere preotii, exclusi din cler... Cum va fi vremea miercuri si joi in tara si in Bucuresti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x