Căutare Live

VIDEO revoltător! Doi copii din Teleorman, rămași orfani după ce mama s-a sinucis, filmaţi de tată în timp ce sunt puşi să fumeze

Caz şocant într-o familie din judeţul Teleorman. Doi copii sunt filmaţi de tată în timp ce sunt puşi să fumeze. Îi creşte singur, după ce mama lor s-a sinucis. Ar fi fost traumatizată de soţ, s-a plâns de zeci de ori Poliţiei, dar agenţii spun că nu au putut face nimic.

Caz şocant într-o familie din judeţul Teleorman. Doi copii sunt filmaţi de tată în timp ce sunt puşi să fumeze. Îi creşte singur, după ce mama lor s-a sinucis.

Ar fi fost traumatizată de soţ, s-a plâns de zeci de ori Poliţiei, dar agenţii spun că nu au putut face nimic.

De teama răzbunării violente, femeia şi-a retras de fiecare dată plângerile. După moartea ei, procurorii fac anchetă pentru înlesnirea sau determinarea sinuciderii.

Un copil de nici TREI ani imită fumatul, încurajat chiar de tatăl lui care îl şi filmează. În alte imagini, bărbatul conduce în timp ce-l ţine pe cel mic în braţe, iar fratele lui de 8 ani este pe scaunul din dreapta, fără centură.

-38,5 grade în România! 17 oameni morți. ”Am găsit câinele înghețat în picioare. Seara era viu. La 6.30, decedat!”... UPDATE! Tentativă de sinucidere la Piața Unirii din Capitală. Circulația metrourilor se desfășoară îngreunat...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri