Antena Căutare

VIDEO! Romania, maturata de furtuni

Nu mai scapam de furtuni si inundatii. Aseara iar a turnat cu galeata in mai multe zone din tara, inclusiv in Bucuresti, pentru cateva minute.

In Harghita de exemplu, sute de case au fost afectate de torenti, ba chiar una dintre ele a fost pusa la pamant cu totul. Iar vestile sunt asemanatoare si pentru urmatoarele ore.

Cladiri distruse, asta au lasat in urma furtunile care s-au abatut asupra zonei Odorheiul Secuiesc. Vantul puternic si torentii au pus la pamant mai multe case. Gospodariile care au ramas in picioare au fost avariate serios.

Atentionarile hidrologilor vizeaza pentru astazi patru judete din Moldova. Astfel, pana astazi la ora 16, se mentine codul rosu pe raul Prut,pe sectorul Ungheni - Dunare aferent judetelor Iasi, Vaslui si Galati.

In pericol vor fi si localitatile botosanene aflate pe malul acestei ape, in sectorul Stanca - Ungheni, care se afla sub o atentionare de cod portocaliu. De asemenea, hidrologii au instituit cod galben pe sectorul Oroftiana-Radauti Prut, aferent judetului Botosani si pe raul Jijia, la Chipiresti.

Ieri, mai multe localitati din intreaga tara au fost acoperite cu ape din cauza ruperilor de nori.







VIDEO! Schi in miez de vara la Cavnic... Acuzatii de malpraxis la maternitatea din Dorohoi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x