Antena Căutare

VIDEO! Scandal in Ferentari, dupa o razie a mascatilor: un batran a murit

Un scandal imens a izbucnit in cartierul Ferentari din capitala, dupa o razie cu mascatii in timpul careia a murit un batran de 80 de ani. Rudele barbatului au sarit la jurnalisti.

Zeci de rromi din clanul Bratienilor s-au adunat pe straduta din Ferentari unde au descins politistii, dupa ce un batran de 80 de ani a facut infarct si a murit in timp ce casa ii era perchezitionata.

Romii sustin ca politistii ar fi lovit pe toata lumea din casa, inclusiv pe batran.

Trupele de interventie rapida ale politiei au descins la 4 adrese din Ferentari. Politistii cautau mai multi barbati acuzati de distrugere si ultraj. Membrii clanului Bratienilor i-au atacat cu bolovani pe cei din gruparea rivala a Tobosarilor si le-au distrus mai multe masini.

Din casa in care a murit batranul, anchetatorii au ridicat atat de multe bate si sabii incat au fost nevoiti sa plece cu portbagajul deschis.

Romii ii acuza pe politisti ca le-au devastat locuinta. Politistii au deschis o alta ancheta, pentru a stabili daca agentii care au descins in casa batranului pot fi acuzati de moartea acestuia.

Trei autospeciale cu trupe de interventie au asigurat ordinea in cartier, pe timpul perchezitiei. Mascatii au fost nevoiti sa intervina dupa ce romii au devenit agresivi cu jurnalistii.

Foto: Intactimages

Monstrul din raul Dambovita! Somn de 1.5 metri, capturat in Capitala... Cum isi dau foc romanii: Topul celor mai intalnite cauze de incendiu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x