Antena Căutare

VIDEO/ Scene șocante într-o școală din județul Botoșani! Doi elevi și-au împărțit pumni și picioare în fața clasei

Doi băieți, elevi în clasa a VIII-a, dintr-o școală din județul Botoșani și-au împărțit pumni și palme in fața clasei, sub privirile șocate ale colegilor care au asistat neputincioși la scenele de violență.

VIDEO/ Scene șocante într-o școală din județul Botoșani! Doi elevi și-au împărțit pumni și picioare în fața clasei
Doi elevi în clasa a VIII-a s-au bătut în fața clasei, cei doi nu au putut fi opriți nici de profesori

Nici măcar profesorii celor doi elevi nu au reușit să oprească bătaia. Incidentul petrecut acum trei zile a stârnit atât revolta părinților, cât și a autoritoților locale. Primarul comunei a mărturisit că unul dintre bătăuși este cunoscut pentru ieșirile violente.

„Incidentul a avut loc înaintea începerii orelor de curs. Au intervenit dirigintele clasei şi profesorul de serviciu. Imediat am anunţat Poliţia. A fost solicitată prezenţa părinţilor, imediat în urma incidentului.”, a declarat directorul școlii.

Poliția a deschis un dosar penal, iar cei doi elevi sunt audiați de către polițiști. Cu toate acestea, mai mulți elevi ai școlii susțin faptul că profesorii și conducerea școlii nu au dorit să facă public acest incident, iar elevul care a filmat toate scena a fost mustrat de către dirigintele său.

”Elevului agresiv doamna dirigintă îi mai motivează absenţele. Asta nu prea vrea să se afle.Şi îl trece clasele degeaba. Nu scrie, nu învaţă” , a declarat o elevă despre elevul cunoscut ca o persoană agresivă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O mamă din România l-a pus la zid pe unul dintre profesorii fiului ei! Mesajul extraordinar pe care i l-a lăsat chiar pe... Singura minune înfăptuită de Arsenie Boca pentru el: A dispărut pentru două ore din celula închisorii și a apărut lângă ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x