Antena Căutare

VIDEO! Se intampla in Romania: A fost tratata de cancer, desi era sanatoasa!

Aproape in fiecare zi aflam cum destinele unor oameni s-au frant din cauza sistemului sanitar din Romania. Este si cazul unei doamne, care a fost diagnosticata de catre medicii de la Spitalul Sfantul Ioan cu cancer ovarian. Dupa luni de zile de tratamente chinuitoare cu citostatice, dar si alte investigatii medicale la clinici particulare, femeia a descoperit ca, de fapt, nu are nicio afectiune. Drama doamnei Adina Stana este cu atat mai mare cu cat, in urma cu cinci ani, fata ei a murit din cauza indiferentei medicilor.

Pana acum doi ani, Adina Stana isi purta pasii prin viata ca fiecare dintre noi: cu bucurii si necazuri. A crezut ca destinul a zguduit-o indeajuns dupa ce fata ei, in virsta de 25 de ani, a murit din cauza unui caz de malpraxis. Dar nu a fost suficient.

A fost diagnosticata, de catre medicii de la Spitalul Sfantul Ioan, cu cancer ovarian.

"In urma diagnosticului primit de cancer ovarian trebuie sa incepem tratamentul cu citostaice. Doua luni de zile am facut tratament cu Carboplatin, care este un citostatic mai usurel. Numai ca modifica si el parametri sangelui. Am inceput tratamentul cu alt citostatic care se numeste Taxotere. Taxotere este groaznic. Afecteaza intregul organism. Deci, in primul rand, se instaleaza o retentie de lichide in organism pentru ca el actioneaza si pe rinichi, si pe ficat. Afecteaza articulatiile, afecteaza membrele in sensul ca iti amortesc mainile, picioarele si a durat luni de zile pana mi-am revenit din aceasta stare de amorteala. Venele mi-au fost afectate pentru ca citostaticul se face in vena. Este groaznic", a marturisit femeia.



Prezenta la Acces Direct, Adina Stana a continuat dezvaluirile socante.

"Este foarte dureros. Mi se pare ca este important ca oamenii sa cunoasca ce se poate intampla in spitalele noastre, poate si in alte tari. Nu vreau sa denigrez doctorii, dar sunt foarte multe erori care, asupra vietii mele, au lasat urme foarte adanci. [...] Cancerul era destul de avansat, stadiul III, iar pentru un cancer la ovare asta inseamna foarte mult. [...] Este ceva care te marcheaza", a mai precizat femeia.

Declaratii naucitoare, in VIDEO!

VIDEO! Protest cu sicriul, la Parlament... Tot ce trebuie sa stii despre admiterea la liceu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x