Antena Căutare

VIDEO! Sile Camataru, eliberat pentru buna purtare

Sile Camataru a fost eliberat. Decizia a fost luata de Tribunalul Bucuresti. Magistratii au admis recursul lui Sile la decizia initiala care prevedea mentinerea lui in arest.

UPDATE 21.25: Corneliu Vadim Tudor: Sile Camataru, "scos electoral"

UPDATE 17.25: Sile Camataru a parasit penitenciarul. "Am iesit din inchisoare cu ganduri bune. Vreau sa merg la doctor", a declarat Sile Camataru, la iesirea din inchisoare.

Sile a fost asteptat la iesirea din penitenciar de fratele sau, Nutu Camataru, dar si de fiul sau, Mario.

In urma cu doua saptamani, politistii au descins la locuintele a noua locotenenti ai lui Vasile Balint, zis Sile Camatarul. Acestia se ocupau de camatarii si proxenetism, fiind coordonati din detentie de interlop, condamnat la 13 ani de inchisoare.


Fiul lui Sile Camataru, Marius Balint, zis "Mario", a fost retinut in urma descinderilor.

Ani la rand, fratii Sile si Nutu Camataru au fost printre cei mai de temut capi ai crimei organizate din Capitala.

Au facut legea in sectorul 5 si au adunat dosare cu cele mai grele infractiuni din Codul Penal, de la proxenetism, trafic de persoane, pana la camatarie si talharie. Astazi, in fata judecatorilor, Sile Camataru a aratat insa o alta imagine.

Avocatul interlopului i-a intarit profilul pozitiv si cu ajutorul raportului comisiei de eliberare conditionata a Penitenciarului Jilava. In inchisoare, Sile a primit 11 recompense si doar 2 sanctiuni, "nesemnificative". Una pentru ca a avut un telefon mobil.

Sile Camataru a fost trimis dupa gratii in 2004. A primit o condamnare la 13 ani de inchisoare pentru ca a fortat zeci de tinere sa se prostitueze intr-un club de fite din Bucuresti.

Eliberarea lui ar putea fi un cosmar pentru dusmani. O manea dedicata lui Sile lasa sa se intealeaga ca interlopul nu a uitat nimic. Si ca stie exact pe cine va pedepsi cand va fi un om liber.

VIDEO! Weekend cu ninsoare la munte: Distractie pe partie... Defectiune la Nuclearelectrica: Unitatea 2 a centralei de la Cernavoda, oprita controlat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x