Căutare Live

VIDEO! Simbolul Constantei, marul discordiei intre prefect si primar

Simbolul Constantei s-a transformat in marul discordiei, intre prefect si primar. Reprezentantul Guvernului in teritoriu nu este de acord cu vanzarea cazinoului de la malul marii. Si incearca cu insigne suflate cu aur sa-i convinga pe constanteni sa-l sustina! Insa edilul va cere maine consilierilor locali sa aprobe vanzarea.

Prefectul de Constanta a impartit insigne aurite si fluturasi, pentru a-i convinge pe localnici ca nu trebuie permisa vanzarea cazinoului. Acesta a inceput chiar cu subordonatii lui Mazare. A trecut si prin biroul edilului, pentru a-i da scrisoarea sa de protest, insa nu l-a gasit.

Scandalul a pornit dupa ce Radu Mazare a declarat ca primaria Constanta nu are bani pentru intretinerea cladirii, asa ca ar vrea sa o vanda.

Pana acum, autoritatile locale se plangeau de lipsa investitorilor. Viceprimarul spune ca acum s-au primit 20 de oferte.

Consilierii locali vor decide in sedinta de maine daca sunt de acord cu vanzarea cazinoului sau nu. Cum insa partidul primarului detine majoritatea locurilor in consiliu, este greu de crezut ca dorinta edilului nu va primi un vot pozitiv.

Profesoara anchetata pentru frauda la BAC: A trimis raspunsurile la matematica prin SMS... Opera lui Constantin Brancusi, inclusa pe lista monumentelor UNESCO...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri