Antena Căutare

VIDEO ȘOCANT! Accident teribil în județul Timis! Un motociclist se izbeste violent de un camion. Momentul impactului a fost surprins LIVE

Accident teribil pe o șosea din Timiș. Un motociclist întră în plin într-un camion, iar momentul impactului a fost surprins live de o camera de supraveghere.

Accident teribil pe o șosea din Timiș. Un motociclist întră în plin într-un camion, iar momentul impactului a fost surprins live de o camera de supraveghere.

Potrivit site-ului local opiniatimisoarei.ro, care a și făcut publice imaginile, preluate de Antena 3, bărbatul aflat pe motocicletă, fără echipament și fără cască de protecție, pătrunde de pe un drum lateral, fără să cedeze trecerea, și nu observă camionul care se apropia cu viteză.

Motociclistul a intrat direct în mașina de mare tonaj, fiind aruncat în aer, și mai apoi se prăbușește pe asfalt.

Uimitor este faptul că omul a scăpat cu viață, iar pe imagini se vede cum după câteva clipe încearcă să se ridice cu greu, plângându-se de durere. Șoferul a oprit imediat camionul și a sunat la 112 după ajutoare, mai scrie sursa citată.

Motociclistul, de loc din localitatea arădeană Zabrani, care a scăpat miraculos cu viață, a ajuns la spital cu capul spart și un picior rupt.

Atenție, imaginile de mai sus va pot afecta emoțional.

Vremea 18 iunie. Prognoza meteo anunță furtuni puternice, descărcări electrice, inundații... Caz revoltător pentru 14 copii din Iași! Au ajuns la spital din cauza alimentelor consumate la serbarea de sfârşit de an...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x