Antena Căutare

VIDEO SOCANT! Mircea Badea, despre violenta din strada: "Nu interveniti!"

Mircea Badea s-a aratat indignat de diferentele existente intre situatiile de conflict de pe strada si stirile care prezinta astfel de situatii doar prin intermediul cliseelor.

"Cutarica a fost batut. Sau cineva a folosit pistolul. Automat cel care a folosit pistolul este pistolar, automat cel care a lovit este bataus, interlop", a rezumat Mircea Badea majoritatea stirilor despre bataile de pe strada.

Realizatorul show-ului de la Antena a prezentat doua clipuri in cadrul emisiunii pentru a demonstra diferenta intre realitate si filmele cu batai sau chiar galele de K1. "Este o diferenta foarte mare intre ce se intampla intr-o situatie reala si un sport care are chiar un aspect contondent. I-a dat un cap in gura si la revedere. Bang, i-a dat o directa de dreapta si e knock-out. Si pleaca", a comentat Badea.

Mircea Badea a adaugat si ca este bine ca oamenii nu reactioneaza la conflictele de pe strada pentru ca sansele sunt ca si ei sa fie loviti, batuti sau chiar impuscati. "Stiu ca refrenul este "vai de mine, cum sa nu sara nimeni?". Sa sara cineva daca stie cum sa sara, nu sa sara ca sa sara, ca sa moara cum a murit omul ala la Brasov impuscat", a spus Badea.

Foto: Mihai Stetcu

Scandal la Conservator: Studenti la locuri fara plata, exmatriculati din lipsa de fonduri... Ion Diaconescu, condus pe ultimul drum - S-a despartit de PNTCD dupa 75 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x