Antena Căutare

VIDEO! Spectacol cu torte la Festivalul Medieval Cetatea Brasovului, inainte de 1 Mai

Unii la mare, altii la munte. De exmplu Cetatea Brasovului a fost, azi-noapte, punctul de intalnire pentru sute de turisti care au venit sa vada un impresionant spectacol cu torte. Cavalerii, domnitele si vrajitorii au recreat o poveste veche de 5 secole,intr-un mod cat se poate de artistic, cu muzica, dans si joc cu flacari.

Cetatea a fost luminata de zeci de faclii, armonios unduite de mainile iscusite ale cavalerilor si domnitelor. Artistii au dansat si au batut cu piciorul prin foc, spre admiratia celor prezenti.

Turistii au fost pur si simplu extaziati. Festivalul Medieval Cetatea Brasovului se afla la cea de-a sasea editie. Aseara, artistii au incercat sa combine o parte de istorie cu realitate si foc, pentru a recrea o pagina autentica din viata cetatii de acum cinci secole.

Brasovenii si turistii vor avea si astazi parte de o serie de surprize. Deseara, spectacolul se va termina, ca in fiecare an, cu arderea simbolica a unei vrajitoare pe rug.



Foto:kadiasfood.wordpress.com

VIDEO! Dej: Dubla tentativa de jaf nereusita din cauza alcoolului... VIDEO! Scandal cu focuri de arma in judetul Timis: O femeie, impuscata in inima...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x