Antena Căutare

VIDEO! Taximetristii folosesc "maimuta" cu telecomanda pentru a fura!

Tehnologia nu sta pe loc nici atunci cand vine vorba sa furi de la client. Celebra "maimuta" a taximetristilor a facut pui mai inteligenti. Cu telecomanda. O metoda de inmultit de zeci de ori banii pe o calatorie. Dar mai bine sa o vedem la lucru.

Domnul din imagine si-a pierdut atestatul de taximetrist si licenta. A fost prea lacom. Si-a dotat taximetrul cu o "maimuta" si a luat si pielea de pe un om bolnav pentru o cursa care ar fi costat in mod normal 50 de lei.

"Prin intermediul acestui dispozitiv se transmit comenzi aparatului de taxat si se majoreaza pretul cursei", a explicat comisarul sef Calin Lupsa, Brigada Politiei Rutiere.

Nu e orice fel de maimuta. E de ultima generatie, cu telecomanda. Fiecare apasare de buton mai pune cativa lei pe aparat. Si tot asa pana cand, la final, cursa a facut 749 de lei.

Politistii au pornit, joi, in cautarea altor taximetristi cu narav. "Nu exista limita. In functie de bunul simt si cum apreciaza poate sa-l uite apasat iar cursa sa faca 4 - 5 milioane", a spus comisarul sef Calin Lupsa.

Sunt insa taximetristi care pacalesc fiscul. Cu un altfel de dispozitiv scurtcircuiteaza aparatul astfel incat acesta nu inregistreaza fiscal toate cursele.

"Rugam cetatenii ca in cazul in care sesizeaza nereguli sa sune de urgenta la 021.9544", a precizat inspectorul Ioana Stancu, de la Brigada Politiei Rutiere.

In trei ore, politistii au capturat patru dispozitive de umflat factura si au dat 68 de sanctiuni in valoare de aproape 33.000 de lei.

Aglomeratie pe DN1. Vezi rutele ocolitoare catre munte... Vremea rea face din nou ravagii in Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x