Antena Căutare

VIDEO! Teroare la Spitalul Universitar. Un tanar i-a amenintat cu un cutit pe medici

A fost teroare in randul medicilor de la Spitalul Universitar. Un tanar, aparent drogat a scos un cutit si i-a amenintat cu moartea. Era suparat ca medicii nu-i vindeca mai repede tatal. Trei agenti de paza s-au luptat minute bune cu barbatul pana au reusit sa-l dea pe mana politistilor. Judecatorii i-au dat drumul insa. Nu e pericol public in ochii lor, asa ca va fi cercetat in libertate.


Suparat ca acestia nu-l vindeca pe tatal lui mai repede, barbatul a scos un cutit cu lama de cel putin 30 de centimetri si i-a amenintat pe medici cu moartea. Alertati de tipetele medicilor, agentii de paza au venit intr-o clipa.

In zadar au incercat sa-l calmeze. Nici macar rugamintile mamei nu l-au potolit. Tanarul voia neaparat sa ajunga in cabinetul in care se baricadasera medicii. Terorizati, pacientii fug care incotro.

Un agent de paza mai curajos se lupta cu tanarul. Reuseste sa-l tina departe de medici. Nu fara sacrificiu. Agentul a fost taiat la o mana. In cele din urma, colegii agentului ii sar in ajutor si reusesc sa-l scoata pe tanar din spital.

Acolo il asteptau politistii care l-au dus la sectie.

Din pacate, medicii au de-a face din ce in ce mai des cu astfel de cazuri.

Cel mai celebru caz s-a intamplat in urma cu doar doua luni, in Cluj, cand interlopul Gore a injunghiat un brancardier. Agresorul este si acum in arest.

Atacatorul de duminica seara a scapat mult mai ieftin.

Nu si pentru atac sau amenintari. Poate si de asta, judecatorii au decis ca tanarul nu este pericol public si poate fi cercetat in libertate.

Avocata Paula Iacob a colaborat cu Securitatea... Iasi: O femeie insarcinata a fost plimbata prin trei maternitati pentru a primi ajutor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x