Antena Căutare

VIDEO! Tineri impuscati din cauza nevoilor fiziologice

Gratarul de 1 Mai s-a terminat foarte prost pentru trei tineri din Capitala. Au ajuns la spital, impuscati si loviti cu pietre. Pe drumul de intoarcere au oprit langa sediul unei firme de la marginea Bucurestiului, pentru ca i-au impins nevoile fiziologice, dar s-au luat de ei paznicii care supravegheau zona. Au inceput sa se injure si sa arunce cu pietre, iar la un moment dat au scos o pusca si au tras.

Tinerii se intorceau de la iarba verde. La intrarea in oras au parcat si s-au ascuns dupa gardul societatii. Doi paznici i-au vazut si au inceput sa arunce cu pietre ca sa-i alunge. Dar tinerii au luat la randul lor cateva pietre de pe jos si le-au aruncat in curtea firmei. Atunci unul dintre paznici a scos o arma cu aer comprimat si a inceput sa traga.

"Unul dintre paznici a tras doua focuri de arma asupra tinerilor, doi dintre ei au plagi la nivelul picioarelor, iar un al treilea are o lovitura la cap", a spus Diana Sarca, comisarul sef al Politiei Capitalei.

Unul dintre tineri nu a avut nevoie de ingrijiri medicale, dar ceilalti doi au fost dusi la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitala.

"Unul din pacienti a fost orientat catre serviciul de Oftalmologie de urgenta, iar cel de-al doilea va ramane internat. Are o agresiune produsa de un corp dur si niste placi produse prin impuscare, superficiale, fara retentie de corp strain", a spus doctorul Valentin Grigore, de la Clinica de Chirurgie Bagdasar Arseni.

Cei doi paznici au fost dusi la Sectia de Politie. Dupa ce i-au audiat cateva ore, oamenii legii i-au eliberat, dar au deschis un dosar penal.

"Se fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de loviri si alte violente, dar daca din rezutatele expertizei medico-legale se vor stabili mai multe zile de ingrijiri medicale decat prevede aceasta fapta, este posibil sa vorbim de vatamare corporala", a mai spus Diana Sarca, prin telefon.

Paznicii spun ca sunt nevinovati si sunt hotarati sa depuna plangere penala impotriva tinerilor.

Traian Igas: "Nu se modifica gradul de alerta terorista in Romania"... VIDEO! Medici acuzati de malpraxis, dupa ce au confundat accidentul vascular cu betia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x