Antena Căutare

VIDEO! Trei tineri au inscenat spargerea barului in care lucrau

Pentru a face rost de bani de sarbatori, trei tineri dintr-o comuna din Arges au inscenat spargerea barului din localitate. Unul dintre ei lucra ca barman si si-a chemat prietenii sa simuleze jaful.

Au ocolit cu usurinta camerele video, insa nu stiau ca in bar mai exista o camera. Una ascunsa care a surprins in cele mai mici detalii piesa de teatru a celor trei.

La prima vedere, s-ar putea spune ca sistemul de supraveghere al barului a surprins un jaf in toata regula. Doi indivizi mascati intra si incep sa caute bani sau bunuri. Pentru a fi mai convingător, barmanul chiar si-a sunat patronul dupa ce a fost calcat de hoti.

Doar ca scenariul pus la cale de cei trei nu a fost atat de convingator pe cat sperau. Desi modificasera unghiurile tuturor camerelor de supraveghere pentru a surprinde cat mai putin din intreaga scena, nu au banuit nicio secunda ca patronii instalasera o alta camera. Una ascunsa. Asa ca politistilor nu le-a fost greu sa-si dea seama ca povestea e de fapt un scenariu.

Tupeul celor trei nu s-a domolit nici in momentul in care s-au trezit cu catuse la maini.

Cei trei sunt acuzati de furt calificat, inselaciune si delapidare, pentru care risca pedepse de pana la 15 ani de inchisoare.


Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein: Cu cat Daniel Morar ramane mai mult in functie, cu atat mai bine... VIDEO! Avertizare de ninsori la munte: Apar si primele blocaje in trafic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x