Antena Căutare

VIDEO! Uite cum vorbeste seful Politiei Romane, Liviu Popa!

"Nu imi spune mie un ciocoflender de jurnalist: 'Liviu Popa, da-ti demisia'!", a fost declaratia sefului Politie Romane. Vezi aici ce spune Mircea Badea despre seful politiei!

"Eu sunt un ardelean cinstit si corect. Imi place sa spun mereu adevarul. Nu-mi spune mie un ciocoflender de ziarist Liviu Popa da-ti demisia", a fost declaratia sefului politiei care l-a uimit pe realizatorul "In Gura Presei".

Badea a comentat declaratia lui Popa apreciind ca apeleaza la un concept nazist. Seful politiei a reactionat dupa ce un redactor al Jurnalului National i-a cerut demisia in legatura cu avizul psihologic de la dosarul criminalul Vladau.

"Daca esti ardelean, gata ma! Asta e un concept nazist, cum ca unul care s-a nascut intr-un loc este clar superior altuia care nu s-a nascut in alt loc. Bai uite eu nu sunt ardelean si sunt mandru de asta. La cat de prost au condus tara oameni care au fost din Ardeal in ultimii ani ma gandeam ca fraza, asta, care oricum este aberanta, de sorginte nazista, isi mai pierde din emfaza. Nu, frate, treci peste. Si eu sunt nigerian. Ce argument e asta vreo vreodata?! 'Eu sunt un ardelean cinstit', nu frate, este o cretinitate. Am cunoscut multi ardeleni necinstiti [...] Tu intelegi ca este este stapan acolo. El crede ca Politia e proprietatea lui. Deci ne tavalim in chinuri ca nu suntem ardeleni.", a comentat Badea in stilul caractertistic declaratiile lui Liviu Popa.

Foto: A1.ro

VIDEO! Un sofer bucurestean, urmarit general dupa ce a produs un accident in lant joi seara... Saptamana viitoare vine cu temperaturi de peste 14 grade. Vezi prognoza meteo pentru intervalul 9-23 martie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x