Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

VIDEO! ULTIMUL INTERVIU al lui Sergiu Nicolaescu, la Acces Direct: "Mai vreau sa fac doua filme si gata!"

Ultimul interviu acordat de maestrul Sergiu Nicolaescu a fost pentru  Acces Direct. Regizorul a vorbit despre cariera sa dar si despre ceea ce avea in plan sa faca, inainte de a trece in lumea celor drepti

Dupa ce si-a luat ramas bun de la colegii din Parlament, Sergiu Nicolaescu a venit in platoul Acces Direct. Maestrul a vorbit despre ceea ce intentiona sa mai faca, in cariera: "Mai vreau sa fac doua filme si gata!", marturisea la jumatatea lunii decembrie, regizorul, subliniind ca "exista o limita pentru toate".

Mai mult decat atat, Nicolaescu a dezvaluit din secretele unei vieti disciplinate, in care exercitiile fizice ocupau un loc fruntas: "Fac gimnastica, cel putin o ora si jumatate, doua, in fiecare zi", spunea atunci maestrul, precizand ca "niciodata nu o sa fie obosit."

O fire modesta, Sergiu Nicolaescu afirma ca: "Niciodata nu am spus ca am talent, am zis ca muncesc ca nimeni altul". In plus, considera ca cinematografia a reprezentat cea mai mare implinire a sa.

De altfel, regizorul isi propusese sa faca un film si despre viata Mariei Tanase. Acum, ii vorbeste in ceruri, despre planurile sale.

Recomandari