Antena Căutare

VIDEO! Un autocar cu 42 de copii a fost implicat intr-un accident de circulatie pe DN1

Un autocar cu 42 de copii care venea dinspre Bulgaria spre Polonia a fost implicat intr-un accident de circulatie pe DN1. 23 de oameni au ajuns la spital si alti 24 au primit primul ajutor chiar la fata locului. Trei dintre raniti sunt in stare grava. Se pare ca soferul autocarului nu a pastrat distanta regulamentara fata de un trailer oprit in coloana.

Mai multe ambulante din tot judetul au fost chemate sa ajute la salvarea victimelor. Medicii au facut repede un bilant si au trecut la treaba. Cele mai grave cazuri au fost trimise de urgenta la spitalele din zona. Ceilalti raniti au primit ingrijiri la fata locului.

Intre timp, politistii facea masuratori si incercau sa traga primele concluzii. Mai multe corturi au fost amplasate chiar la locul accidentului pentru a-i ingriji pe ei care au suferit leziuni usoare. Cei care nu au avut nevoie de spitalizare isi vor petrece noaptea la o scoala din zona.

Traficul a fost blocat pe DN1 Sibiu - Alba Iulia pe un singur fir, mai bine de o ora si jumatate.

VIDEO! Pitesti: Scandal de proportii la un cazino... VIDEO! Socant: Un copil a fost batut de tatal sau cu un lant de drujba...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x