Antena Căutare

VIDEO | Un bărbat este târât de mâini pe holurile unui mall din România. Imaginile sunt tulburătoare

În cel mai mare mall din Suceava a avut loc pe 9 ianuarie un incident extrem de tulburător. Paznicii au fost filmaţi în timp ce-l târau pe un bărbat din zona restaurantelor spre lift.

Cel care a filmat toată scena a declarat pentru „Adevărul” că victimei i s-a făcut rău şi a căzut din picioare, moment în care a fost înşfăcată de cei doi indivizi care au târât-o până în zona liftului. Incidentul s-a produs la primul nivel al mall-ului din municipiul Suceava, joi, 9 ianuarie, aproape de ora 22.00. Pe Facebook, imaginile au stârnit un val de reacţii.

O tânără care este angajata unui magazin din Mall a publicat un comentariu în care a arătat că victima este o persoană fără adăpost, care era sub influenţa băuturilor alcoolice, iar paznicii n-ar fi avut alternativă. Ei ar fi sunat la 112 .

„Era un boschetar mort de beat. Au venit apoi Ambulanţa şi Politia. (..) Ştiu că arată oarecum urât. Dar la cât de beat era şi la cum mirosea nu ştiu cine se bagă să îl poarte pe brate. L-au dus într-un loc mai ferit şi au aşteptat ambulanţa. Era chiar la ora închiderii. Din păcate, oamenii deşi se revoltă când văd astfel de imagini, nu se implică, nu reacţionează şi sunt dezgustaţi să intre în contact.Trebuiau totuşi să aştepte ambulanta să il ia cu targă..”, a arătat tânăra.

Numai că Ambulanţa şi SMURD-ul n-au intervenit, după cum ne-au spus reprezentanţi ai celor două instituţii. Nu s-a înregistrat niciun apel la 112, joi în intervalul de ore 21.00-23.00. Mall-ul a trimis un punct de vedere cu privire la incident.

Reprezentanţii companiei spus că victima juca teatru, că nu avea nevoie de asistenţă medicală.

„Într-o primă etapă, în baza prevederilor contractului încheiat cu firma de pază al cărui angajat a fost implicat în incident, am solicitat societăţii informaţii suplimentare şi comunicarea măsurilor întreprinse.

Intervenţia agenţilor de pază a fost solicitată de un operator de restaurant, întrucât o persoană aflată în stare avansată de ebrietate deranja clienţii şi personalul.

În acest sens, a fost solicitat şi un echipaj de Poliţie, persoana fiind cunoscută cu antecedente. Ni s-a transmis că persoana a refuzat să însoţească agentul de pază şi a simulat incapacitatea de deplasare.

Persoana a fost preluată de echipajul Poliţiei. Ca urmare a acestui incident, firma de pază verifică respectarea regulamentului intern privind modalitatea de acţionare a agentului, urmând a aplica sancţiunile care se impun, inclusiv cele de concediere.

Regretăm această situaţie, care este izolată, şi subliniem faptul că nu tolerăm astfel de comportamente în centrul nostru comercial. Respectul faţă de toţi vizitatorii, indiferent de orice circumstanţe, este o prioritate”, a transmis Adriana Paisa, specialist relaţii publice în cadrul companiei IULIUS.

Șeful Poliției din Câmpia Turzii, prins băut la volan de către colegii săi. Ce alcoolemie avea bărbatul... Accident deosebit de grav pe pe drumul naţional Buzău – Ploieşti. Un camion a zdrobit un biciclist...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x