Antena Căutare

VIDEO! Un elev de liceu din Arad a prins 4 hoti in numai cateva zile

Un elev de liceu din Arad a devenit erou in oras dupa ce a bagat frica in hoti. Adolescentul i-a uimit chiar si pe politisti prin curajul sau. A reusit sa prinda nu mai putin de 4 spargatori, in cateva zile. Baiatul vrea sa devina, bineinteles, politist.

Au incercat sa forteze usa din termopan de la aceasta societate. Baiatul statea in apropiere. A auzit galagie si a coborat. Cand si-au dat seama ca au fost vazuti, hotii au rupt-o la fuga. Pustiul insa a pornit in urmarirea lor. Intre timp, tatal sau suna la politie ca sa ceara intariri.

Nu e prima data cand Alexandru ii ajuta pe politisti. Acum cateva zile, cand isi plimba cainele, a vazut doi indivizi care incercau sa fure motorina dintr-un utilaj. Si-a anuntat tatal si, la fel, a plecat dupa hoti.

Patru hoti sunt acum in catuse pentru ca adolescentul de 16 ani nu s-a temut sa ia atitudine.

Oricum, politistii vor sa-i ofere o diploma de merit si spun ca-l vor incuraja in cazul in care se hotaraste sa intre in randurile lor.



Foto: Intact Images

Perchezitii in Bucuresti si patru judete, la suspecti de infractiuni economice... Presa internationala despre finala EL: Bucurestiul se pregateste pentru petrecerea alb-rosie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x