Antena Căutare

VIDEO! Un nou scandal erupe la Jean Monnet! Doua eleve, acuzate de furt!

Doua eleve de la liceul Jean Monnet au fost acuzate de furt, aducand din nou institutia de invatamant in atentia presei si a autoritatilor.

Prietenele elevei care a declarat ca a intretinut relatii sexuale cu profesorul ei ar fi furat un aparat foto, bani si telefoanele unei foste eleve ale liceului. Toata intamplarea a avut loc intr-un club de fite din Bucuresti, Politia fiind deja implicata.



Miruna Mincea, victima hotiei, le-a confruntat pe cele doua eleve de la Jean Monnet, dar adolescentele nu au avut o explicatie pentru obiectele straine descoperite in gentile lor. "Au baut acolo si bausera si inainte. Spuneau ca le-au gasit la Dede in geanta. Nu isi explicau cum au ajuns la ele", a declarat fosta eleva a liceului la Acces Direct.

Pe langa scandalul in care a fost implicata, Miruna Mincea mai are o problema, tinerei fiindu-i frica de razbunarea celor doua fete acuzate de furt. "Imi este frica pentru fratele meu pentru ca ele umbla cu niste baieti dubiosi", a adaugat victima.



Poze cu Basescu, Kelemen, Cseke si deputati PDL, arse de revolutionarii timisoreni... Studiu: 55,78% dintre romanii de toate varstele CRED in Mos Craciun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x