Antena Căutare

VIDEO! Un politist a lovit o femeie pe trecerea de pietoni si a fugit

Un politist din Botosani a lovit cu masina o femeie de 31 de ani, chiar pe trecerea de pietoni. Dupa accident, barbatul a incercat sa ajunga la o intelegere cu victima. In momentul in care a aflat ca femeia lucreaza in presa, a fugit de la locul faptei dar s-a predat cateva ore mai tarziu.

Femeia trecea regulamentar strada in momentul in care a fost lovita de masina politistului de la Ordine Publica. Dupa ce a vazut ca nu poate sa ajunga la un acord cu victima, barbatul a plecat de la locul accidentului.

Femeia a ajuns la spital cu o contuzie la sold. Politistul este anchetat acum sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa si fuga de la locul accidentului. In plus, el urmeaza sa fie cercetat disciplinar.

Politistul nu este la prima abatere, el fiind reclamat de sotia sa pentru agresiune. Acuzatiile cele mai grave vin insa din partea fiicei vitrege a barbatului, care spune ca in urma cu sapte ani politistul ar fi violat-o si amenintat-o cu moartea.

Agentul de politie a refuzat sa comenteze acuzatiile.

Monoxid de carbon: Fost pilot, gasit mort in casa alaturi de sotia sa... VIDEO! Mii de turisti sarbatoresc Halloween-ul la munte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x