Antena Căutare

VIDEO. Un român și-a distrus mașina Live pe Facebook, după ce a fost confiscată de carabinieri

Un român care locuiește în Italia a transmis Live pe Facebook momentul în acre și-a distrus mașina cu un levier, după ce autovehiculul fusese confiscat de carabinieri pentru că avea numere românești.

VIDEO. Un român și-a distrus mașina Live pe Facebook, după ce a fost confiscată de carabinieri
masina distrusa, live, facebook, italia | observator.tv

Un român care locuiește în Italia a transmis Live pe Facebook momentul în care și-a distrus mașina cu un levier, după ce autovehiculul fusese confiscat de carabinieri pentru că avea numere românești.

Mașina românului a fost confiscată de carabinieri pe motiv că avea numere românești. Înfuriat peste măsură, bărbatul a cedat nervos. Decât să ajungă pe mâna unor străini, a preferat să o distrugă.

Și-a distrus mașina Live pe Facebook

Bărbatul a fost oprit în trafic de autoritățile italiene. Conform legii, toate maşinile cu numere străine aparţinând rezidenţilor trebuie înmatriculate în Italia. În caz contrar, autoturismele sunt confiscate până la achitarea amenzii, iar în unele cazuri, dacă amenda nu este achitată 6 luni, autoturismul trece în proprietatea statului italian, scrie observator.tv.

Nu se știe dacă românul a crezut că sechestrul este definitiv sau nu. Orbit de furie, a luat un levier și și-a distrus mașina. Înainte de a declanșa „operațiunea”, bărbatul a transmis tuturor celor care îl urmăesc momentul, Live pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Medic acuzat de pacienţi că este prea bolnav să opereze! Mâinile îi tremură vizibil, dar asta nu îl împiedică să efectue... Nu-și putea iubi bebelușul, așa că l-a torturat! O mamă a injectat clor în propriul copil. Ce o așteaptă acum pe femeie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x