Antena Căutare

VIDEO! Vezi cum si-a inscenat adolescentul de 14 ani rapirea, dupa ce a fost certat de parinti

Un adolescent de 14 ani din Zalau si-a inscenat rapirea, dupa ce a fost certat de parinti pentru situatia scolara. Copilul a declarat ca a fost rapit, bagat intr-o duba si dus in zona localitatii Hereclean, unde a fost gasit.



"IPJ Salaj a fost sesizat, luni, de o femeie si de un barbat ca au gasit in zona localitatii Hereclean un baiat de 14 ani, din Zalau, care sustinea ca a fost rapit din blocul unde locuieste de persoane necunoscute si mascate, bagat intr-o duba si dus in zona localitatii Hereclean. Baiatul statea in picioare, in santul de la marginea carosabilului, cu mainile si picioarele legate si cu o carpa in gura, cand a fost zarit de o femeie si un barbat care au oprit autoturismul, l-au dezlegat si au sunat la 112. S-au deplasat de urgenta echipe la fata locului, iar in urma cercetarilor declaratiile baiatului nu s-au confirmat. Acesta a recunoscut pana la urma ca si-a inscenat rapirea, dupa ce a fost certat de parinti pentru situatia scolara", a spus purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Salaj, Tincuta Dumuta.

"Politistii aflati la fata locului si-au dat seama ca mai multe declaratii ale copilului nu se potrivesc si l-au sfatuit pe copil ca, daca intr-adevar si-a inscenat rapirea, este bine sa recunoasca. De asemenea, tatal minorului, chemat la fata locului, l-a incurajat pe acesta sa recunoasca inscenarea, lucru care s-a si intamplat in final", a adaugat oficialul.


Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

SPECIAL! Orasul de sub Autostrada Soarelui... VIDEO! Resita: Crater adanc de doi metri pe o strada asfaltata recent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x