Antena Căutare

VIDEO! Vijeliile continua sa faca ravagii in toata tara

Vijeliile care au pus stapanire pe o mare parte a tarii au facut probleme, aseara, si la Targu-Jiu. O rafala puternica de vant a culcat la pamant un copac, iar traficul in zona a fost deviat cateva zeci de minute. Din fericire, incindentul nu s-a soldat cu nicio victima sau pagube materiale.

Si tot asa, soferii care au avut drum, aseara, prin cartierul 23 August, au fost nevoiti fie sa se intoarca gaseasca rute ocolitoare.

Copacul a fost doborat intr-o fractiune de secunda, peste cateva masini. Din fericire pentru proprietari, autoturismele au scapat doar cu cateva zgaraieturi minore.

Angajatii primariei au folosit mai multe drujbe pentru a taia copacul in bucati. Astfel de situatii ar putea sa se repede pana la sfarsitul saptamanii. Meteorologii au emis inca un cod galben de ploi si vijelii valabil pana vineri la pranz. Cel mai mult va ploua in est, sud-est, la deal si la munte.

In plus, hidrologii avertizeaza si asupra pericolului de indundatii. Ei au emis cod portocaliu pe raurile Motru si Teleajen precum si pe afluentii lor, iar pentru raurile din sud-vest si pe cele din centru au emis cod galden. Aceasta avertizare expira in aceasta dupa-amiaza.

72 de perchezitii la clanul "Stanescu", in mai multe orase din orase din tara... UPDATE! Canalizarile nu fac fata in Capitala: Ploua in metroul de la Romana!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Super Neatza, 28 iunie 2024. Cum să eliberezi tensiunea acumulată în perioadele aglomerate prin terapie energetică
Super Neatza, 28 iunie 2024. Cum să eliberezi tensiunea acumulată în perioadele aglomerate prin terapie energetică Vineri, 28.06.2024, 11:19
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x