Antena Căutare

VIDEO! Vreme frumoasa de Paste si de 1 mai: Temperaturi medii de 20 de grade

Niciun nor de ploaie nu va acoperi cerul de Pasti, iar de 1 mai veti putea pleca la mare linistiti. Asa arata prognoza meteorologilor pentru urmatoarea perioada. Un motiv in plus sa faceti rezervari pentru o minivacanta.

Daca de Paste si 1 Mai ramaneti in tara, n-ar trebui sa va faceti griji ca ploaia v-ar putea strica minivacanta.

Pentru lunile aprilie si mai estimarile sezoniere nu indica aparitia unor intervale de durata mare nici cu precipitatii abundente, nici cu temperaturi peste sau sub normele climatologice.

Cu alte cuvinte, daca vremea nu ne ofera surprize, de Paste vom avea temperaturi medii de 20 de grade Celsius. In noaptea de Inviere va fi destul de racoare, dar nu va ganditi la frig. Vorbim despre 8-10 grade Celsius.

Cine vrea sa plece de 1 Mai la mare, poate sa fie sigur ca va sta la soare, dar nicio sansa sa intre in apa. Poate doar daca apreciaza baile foarte reci. Cine alege muntele poate fi sigur ca nu va avea parte de vreme urata, poate doar niste reprize scurte de ploaie.

Administratia Nationala de Meteorologie avertizeaza, insa, ca vremea buna pentru vacante are si o latura negativa. Lipsa de precipitatii se va traduce intr-o seceta severa.

Daca din mai nu incepe sa ploua, recolta de grau e amenintata. Altfel spus, s-ar putea sa platim vremea buna cu o paine mai scumpa.



Foto: Intact Images

O soferita turmentata a scapat cu viata dupa ce a fost lovita de tren... DIICOT a cerut mandat de arestare in lipsa pentru Mihail Boldea: Deputatul a parasit Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x