Antena Căutare

Vietnamezi acuzaţi că au mâncat câinii unor localnici

Un bărbat din județul Cluj, aduce acuze la adresa unor cetățeni vietnamezi, că ar fi responsabili de dispariția câinelui său, despre care crede că asiaticii l-ar fi mâncat.

Polițiștii au fost alertați în acest caz și au început investigațiile la casa vietnamezilor, unde au găsit bucăți de carne în frigider, pe care le-au trimis la laborator pentru a afla de la ce animal provine.

Cetățenii vietnamezi sunt angajați la o fermă de pui.

Localnicul căruia i-a dispărut căinele, deși era legat, este paznicul castelului Banfy din Gilău, care locuieşte peste drum de căminul unde sunt cazaţi vietnamezii. Bărbatul nu şi-a mai găsit câinele în curte., iar după o cercetare sumară, a chemat poliţia.

Au atacat câinele, nu ştiu, i-au dat cu spray, sau l-au lovit în cap... că era foarte rău. Şi după am văzut că era dezlegat din legătoare şi pata de sânge acolo, am mers pe urme. În câteva locuri l-a lăsat jos că era greu, a fost foarte gras câinele. Şi am mers direct până la o hală, acolo unde stau vietnamezii ăştia.”

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de furt şi uciderea animalelor fără drept, cu intenţie.

La fermă de pui din Gilău lucrează 30 de vietnamezi. Localnicii spun, conform adevărul.ro, că în ultimele luni mai mulţi câini au dispărut, în mod suspect, din zonă. Poliţiştii nu au, deocamdată, vreun suspect în acest caz. Anchetatorii aşteaptă ca medicii veterinari să spună de la ce animal provine carnea găsită în frigiderul vietnamezilor.

Primele informații despre starea de sănătate a românului infectat cu coronavirus! Bărbatul din Gorj a ajuns la Institutu... Mai multe bănci sunt suspecte de tranzacţii ciudate și de spălare de bani. "Nu ezitaţi să închideţi conturi"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x