Antena Căutare

Viitoarele mirese au luat cu asalt targul de nunti organizat in Capitala

Diamante negre, rochii retro, lalele mov si lavanda. Sunt cele mai ravnite ingrediente pentru o nunta in ton cu 2013. Si se gasesc la primul targ de nunti de anul acesta, in Capitala. Sute de viitoare mirese au luat cu asalt cabinele de proba si au petrecut, apoi, ore intregi, privindu-se admirativ in oglinda.

Domnisoarele au asteptat zeci de minute pentru a proba rochia de mireasa visata.

Pe lista tendintelor de anul acesta sunt rochiile vintage cu broderii ample. Asta nu le-a oprit pe domnisoare sa incerce cat mai multe din cele peste o mie de modele expuse la targ. Iar viitorii soti au stat, cuminti, pe margine.

Goana dupa rochia de mireasa perfecta porneste de la un inel. Regula spune ca un barbat trebuie sa cheltuiasca intre 3 si 5 salarii pe un inel de logodna. Sunt si exceptii de la regula, cum ar fi un inel cu diamante de 2,62 de karate, care costa 10.000 de euro.

Bijutierii au pregatit, pentru prima data si verighete care imita gravurile unor biserici din Moldova. Specialistii spun, insa, ca multe cupluri prefera lucrurile simple.

Comerciantii si-au convins clientii cu reduceri serioase, de la 10 pana la 50 de procente, chiar si la colectiile noi. Targul de nunti din Capitala va fi deschis pana duminica seara, la ora 18.00.

Pirandele le-au declarat razboi romancelor! Le cer sa le lase barbatii in pace... Socant: O femeie din Pitesti traieste de ani buni cu o tumora de 50 de kilograme pe piciorul stang...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x