Antena Căutare

Viitura de peturi a devenit virală pe internet! Valea Prahovei, acoperită de bidoane și gunoaie, în urma unor aluviuni

Traficul a fost îngreunat, duminică după-amiază, pe DN1, în zona orașului prahovean Comarnic, o zona extrem de circulată, mai ales în zilele de weekend, de către turiștii care se întorc de la munte. Ei bine, cei care au avut drum pe DN 1 au văzut cum pe carosabil s-a depus un strat de aluviuni care au măsurat, în unele locuri, câteva zeci de centimetri grosime. 

Viitura de peturi a devenit virală pe internet! Valea Prahovei, acoperită de bidoane și gunoaie, în urma unor aluviuni Galerie
| Facebook

Traficul a fost îngreunat, duminică după-amiază, pe DN1, în zona orașului prahovean Comarnic, o zona extrem de circulată, mai ales în zilele de weekend, de către turiștii care se întorc de la munte. Ei bine, cei care au avut drum pe DN 1 au văzut cum pe carosabil s-a depus un strat de aluviuni care au măsurat, în unele locuri, câteva zeci de centimetri grosime.

Mirarea oamenilor a fost cu atât mai mare cu cât șoseaua a fost pe alocuri acoperită de zeci de peturi. Acestea provin din gospodăriile locuitorilor care obișnuiesc să își strângă gunoaiele în grădinile gospodăriilor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, Marian Popescu, aluviunile aduse de torenți de pe versanți s-au depus pe carosabil la km 107 al DN 1, pe o distanță de aproximativ 500 de metri.

Lucrătorii Secției Drumuri Naționale au intervenit pentru degajarea carosabilului.

Subiecte BAC 2016. Ce s-a dat anul trecut la Bacalaureat, la proba de Limba Română... Vremea rămâne capricioasă! Prognoza meteo pentru zilele următoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x